Juridiske forbehold

Indhold

Vi bestræber os til stadighed på at gøre information på denne hjemmeside så indholdsrig og tidssvarende som muligt. Vi tillader sig dog uden varsel at foretage ændringer i modeller, udstyr, specifikationer og deres tilgængelighed uden varsel.

Priser på vores produkter og ydelser

Priser som angives på eller via denne hjemmeside skal kun ses som information og gælder ikke som faste priser på vores produkter og serviceydelser. Selvom vi bestræber os på til stadighed at angive korrekte priser, skal disse kun ses som vejledende priser og kan afvige fra vores aktuelle dagspriser.

Ingen sandfærdighedsgaranti

Selv om 3B Biler stræber efter at al information på denne hjemmeside skal være korrekt så kan korrektheden ikke garanteres, og 3B Biler accepterer intet ansvar for oplysningernes rigtighed eller fuldstændighed på denne hjemmeside.

Begrænsing af ansvar

3B Biler frasiger sig et hvilket som helst ansvar for direkte -, indirekte - eller tilfældig skade eller følgeskade som måtte opstå eller på nogen måde forbindes med besøg på 3B Bilers hjemmeside. Dette omfatter - men er ikke begrænset til - ethvert tab eller skade forårsaget af virus som påvirker dataindholdet eller gennem oplysninger som er hjemtaget via 3B Biler hjemmeside.

3B Biler

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder