Motorrens giver kæmpe fordele

Har du overvejet, hvad det gør ved din motor at få en motorrens? Vi gennemgår fordele nedenfor.

Forlæng din dieselmotors levetid med en motorrens
Med tiden soder din bils motor til. Hvis bilen ikke får renset sin motor, vil den kører kortere på literen, accelerere langsommere og forurene mere. Vi har i en årrække brugt Würths produkter, med gode erfaringer. Derfor har vi indledt et samarbejde, hvor vi er blevet certificeret partner med bedremotor, et koncept skabt af Würth.

Priser
Priser fra 995,00 DKK (5% Rabat i forbindelse med service)

Ren motor -bedre brændstoføkonomi

Motorrens er godt for alle bilmotorer - men især hvis bilen er over et år gammel. Da alle biler soder til over tid, medfører det, at der dannes sodaflejring i bilens motor. Ved nye biler tilstoppes motoren hurtigere end ældre. Dette skyldes paradoksalt nok de stigende lovkrav til bilproducenterne om en renere udstødningsgas, da motorens vitale komponenter soder mere til. Kører du samtidig hyppigt kortere ture, opnår motoren ikke tilstrækkelig drifttemperatur - dette er også medvirkerede til en hurtigere tilsodning af din motor, da forbrændingen ikke er optimal. 

Denne tilsodning af motoren indvendig medfører, at din bil over tiden kører kortere på literen, har forringet acceleration og forurener mere.

Det kan betale sig at få en motorrens

Din motor er hjertet i bilen, og har, lige som de øvrige dele, også behov for at blive vedligeholdt. Det er den vigtigste del at vedligeholde, og derfor giver det også ekstra god mening at få renset motoren, så den kan yde med 100 % effektivitet - det giver en synergi-effekt på alle dele i motoren.

Nedenfor kan du se de største fordele:

  • Bedre brændstoføkonomi
  • Mere miljøvenlige udstødningsgasser
  • Bedre acceleration og roligere motorgang
  • Forebygger tilstopning af partikelfilter
  • Forlænger levetiden på din motor

3 gode grunde til at få en motorrens

Med tiden soder din bils motor til. En tilsodet motor kører kortere på literen, accelererer langsommere og forurener mere, hvis ikke du får den renset.

 


Grønnere samvittighed

Omtanke for miljøet er en væsentlig grund til at få lavet en motorrens. Du kan få renset hele din bils brændstofsystem for smuds og sodaflejringer. Det giver en renere udstødning og en bil, der forurener mindre. Til gavn for miljøet og din grønne samvittighed.


Bedre brændstoføkonomi

Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Det koster dig brændstof. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug mindskes.


Bedre acceleration

En ren motor yder mere og bedre. Efter en motorrens vil du bl.a. opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil.


Færre dyre reparationer

Uanset om du kører i en nyere bil eller en lidt ældre, kan du undgå dyre værkstedsbesøg ved at vedligeholde din bil med en motorrens. Du kan f.eks. undgå, at partikelfilteret stopper til, hvis du får renset motoren i tide. Så slipper du for at investere i et nyt filter.


Forlæng motorens levetid

Når din motor er ren, er belastningen af motorens centrale dele ikke nær så stor. Og det giver din bil de bedste forudsætninger til at klare udfordringer som køkørsel, koldstart og sejtræk.

 

Læs mere på www.Bedremotor.dk

 

 

Pris liste:

Rens af Brændstofførende dele Dysser – forbrændings kammer -  katalysator – partikelfilter -  mv.

Motor op til 2 L    kr. 995,-
Motor 2 – 3 L      kr. 1.295,-
Motor 3 – 5 L      kr. 1.595,-

 

Rens af luftførende dele – indsugning forbrænding - forbrændings kammer -  katalysator – partikelfilter -  mv.

4 Cyl motor  kr. 995,-
6 Cyl motor kr. 1.295,-
8 Cyl motor kr. 1.595,-

 

Kombination af rens af Brændstof og luftførende dele (Anbefales)

Motor op til 2 L    kr. 1.395,-
Motor 2 – 3 L      kr. 1.795,-
Motor 3 – 5 L      kr. 2.195,-

 

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder