Verdens bedste rustbeskyttelse!

Dinitrol Rustbeskyttelse og Undervognsbehandling i Ballerup.

3B Biler Ballerup Din Dinitrol Partner er en af Danmarks førende inden for Dinitrol rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Vi udfører miljøvenlige Dinitrol behandlinger. Vi eksperter i undervognsbehandling og rustbeskyttelse af nye og gamle biler og vi giver op til 30 års garanti.

Den nye teknik indenfor højtryks udstyr, gør det muligt at sprøjte en bil uden at bore et eneste hul. Vi bruger kun de mest effektive og miljørigtige produkter, hvor man bl.a. har reduceret indholdet af opløsningsmidler for at minimere evt.lugtgener. Så hvis du vil have den bedste rustbeskyttelse til din bil skal du vælge 3B Biler Ballerup Din Dinitrol Partner.

Se priser HER...

Verdens bedste rustbeskyttelse!

Dinitrol Ballerup, Verdens bedste rustbeskyttelseVi er certificeret Dinitrol Partner, fordi vi mener, at Dinitrol er den absolut bedste rustbeskyttelse du kan få til din bil. Dinitrol har over 50 års erfaring med udvikling af rustbeskyttelse til biler i et klima med optimale betingelser for rustdannelse. Ikke kun er det vigtigt, at man bruger et godt produkt, men ligeså vigtigt for en god rustbeskyttelse er det at sprøjteknikeren ved, hvad han gør. Det kræver uddannelse og ikke mindst et særligt sprøjteskema til netop din bilmodel for at sikre den bedst mulige Dinitrol rustbeskyttelse.

3B Biler Ballerup Din Dinitrol Partner er udsat for en løbende kontrol af Teknologisk Institut. Vi kan derfor stå helt inde for kvaliteten af både Dinitrol og vores rustbeskyttelse af din bil. Dinitrol er den eneste landsdækkende kæde som bliver kontrolleret og er godkendt af Teknologisk Institut-Danmarks skrapeste kontrolordring. Vi har det største sortiment og mest detalijeret sprøjteskemaer på markedet. Du modtager altid fotodukumentation når du får udført en Dinitrol dobbeltbehandling hos os. Efter behandlingen opfordrer vi dig til at tilmelde din bil til kontrol ved Teknologisk Institut. Din sikkerhed for kvalitet og troværdighed.

Derfor skal du rustbeskytte din bil!

Dinitrol rustbeskyttelse er nødvendigt, da alle biler ruster i det danske fugtige klima. Rust kan på sigt midske sikkerheden i din bil i form af gennemtæret dele. Det er ikke alle rustskader som opdages når bilen er på værkstedet, til service eller syn, da rusten opstår i hulerum i din bil og derved arbejder i det skjulte. En Dinitrol rustbeskyttelse beskytter hele din bils undervogn, hulerum og mekaniske dele mod rustangreb og mindsker derved udgifterne til rustreperationer og udskifning af mekaniske dele, som ofte kan være meget bekosteligt. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en professionel Dinitrol rustbeskyttelse så tidligt som muligt og helst fra ny.

Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive med en høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10 - 18 grader store dele af året, hvilket er ideelle betingelser for rustdannelse. Det medfører store mængder af fugt i din bils hulrum i undervognen og døre, som udsætter din bil for rustangreb allerede inde for din bils første leveår. Selv om bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti imod gennemtæring indefra på karrosseriet, hvilket vil sige, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Garantien omfatter derimod ikke rust på bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn, og det kan have konsekvenser for din og din families sikkerhed.

Rust kan på sigt mindske sikkerheden i din bil i form af gennemtærede dele som bremserør, stødabsorberingsbjælker for og bag, døre og beskyttelsesstolper, samt fjedertårne m.m. Det er ikke alle rustskader som opdages når bilen er til service eller syn, og de kan have store konsekvenser for sikkerheden hvis uheldet er ude. En Dinitrol rustbeskyttelse sikrer din bil og mindsker udgifterne til eventuelle rustreparationer som ofte kan løbe op i mange tusinde kroner.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Dobbeltbehandling

Grundlæggende behandling, beregnet for nye eller nyere biler, som ikke tidligere har fået en DINITROL behandling. Dette er den mest solgte behandling, som giver en 100% rustbeskyttelse af din bil. Vi benytter Dinitrol Varm Voks produkter som har et lavere indhold af opløsningsmiddel og derved det mere miljørigtige valg til din bil. 

Efterbehandling

Er der gået nogle år siden din sidste Dinitrol Dobbeltbehandling, er det ved, at være tid til at din bil får foretaget en efterbehandling. En Dinitrol efterbehandling er til biler, som er blevet rustbehandlet inden for 2-3 år

Specialbehandling

Biler med svag overfladerust kan oftest klares med en Dinitrol Dobbeltbehandling. Biler med mere fremskredende rustangreb, dog ikke gennemtæring kræver en specialbehandling for at stoppe eller sænke rust processen. Er der tale om gennemtæring, skal rustskaden udbedres på et pladeværksted, før Bilen rustbeskyttes.

Lyddæmpning/ACAR komfortbehandling

Dinitrol Lyddæmpning er et kraftigt støjabsorberende produkt, som danner et fleksibelt og lydisolerende lag på din bils undervogn. Ved en behandling med Dinitrol Lyddæmpning, afmonterer vores sprøjteteknikere din bils bundplader på undervognen og inderskærme i hjulkasser. Det er nødvendigt for at sikre det bedste resultat af behandlingen. Herefter påføres lyddæmpningen i hjulkasserne, den bagerste del af vognbunden og langs panelerne. På den måde vil de områder, der før behandlingen, forstærkede og transporterede støj fra dæk og vej ind i kabinen, nu dæmpe støjen og øge din kørekomfort