Klar til syn

Alle personbiler der er 4 år eller mere skal til syn hvert andet år. Det siger loven!

Trafikstyrelsen indkalder automatisk, når De modtager indkaldelsen til syn kan De opleve, at man forslår Dem at møde op et sted, hvor De normalt ikke får Deres bil serviceret.

Tag det roligt, vi kan straks berolige Dem, der er ingen "ko på isen eller ugler i mosen". De skal blot henvende Dem på vores værksted hvor vi vil hjælpe Dem efter bedste evne.

Før en bil skal fremstilles til periodesyn skal den være klargjort til dette syn. Ren og teknisk i orden. Dette ordner vi gerne for Dem samt alt det formelle og praktiske.

De afleverer Deres bil hos os. De får en lånebil (hvis aftalt).

Efter aftale med Dem udbedre vi de eventuelle fejl der skal til inden fremstilling til syn.

Vi kører Deres bil til syn og bringer den godkendt tilbage, så De undgår ventetid og irritation.

Er der ifølge Trafikstyrelsen ting der skal rettes, giver vi Dem naturligvis et favorabelt tilbud. Det manglede da bare, vi kender jo både Dem og Deres bil.

Derfor kontakt os og træf nærmere aftale, så snart indkaldelsen fra Trafikstyrelsen er kommet, så behøver De ikke at tænke mere på den sag.

Er din bil blevet kasseret til syn

Vi er det eneste værksted i Ballerup og omegn som er autoriseret af  Trafik styrelsen til at godkende biler til omsyn, hvis du skulle have været så uheldig at få din bil kasseret til syn.

Vi påtager os gerne at udbedre evt. fejl og mangler og leverer din tilbage til dig nysynet og forsvarlig stand

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder