38 89 08 00
 
 
 

Bilvarmer

Få automatisk varme i bilen og glæd dig til en lun bil med is- og dugfri ruder

På de kolde vinterdage er det rart at kunne sætte sig ind i en dejlig varm bil og køre afslappet afsted. Men det handler også om kørselsøkonomi og om mindre slid på motoren. Her er dine fordele med Webasto varmer fra 3B Biler Ballerup, AutoPartner, København Sjælland.

5. fordele, der luner i bilen og i kørselsøkonomien

 • Spar kostbar tid
  Med en Webasto komfortvarmer er du fri for den besværlige skraben af ruderne. I stedet stiger du ind i en dejlig varm bil og kører afsted
 • Altid is- og dugfri ruder
  Ruderne er optøede og fri for sne og is, når du stiger ind i bilen. Uden at du skal gøre noget som helst.
 • Mere sikkert
  Med en Webasto bilvarmer sparer du tid og kan samtidig koncentrere dig om kørslen fra første minut.
 • Skåner motor og miljø
  Bilen får ingen koldstart. En forvarmet motor bruger mindre brændstof og nedsætter de forurenende stoffer i udstødningen med helt op til 66% i startfasen. Motoren slides også væsentligt mindre.
 • Legende let at betjene
  Webasto er den helt rigtige løsning: Brug det digitale tænd/sluk ur, den lille trådløse fjernbetjening eller den smarte GSM Start - det er legende let.

Vi gør opmærksom på at alt efter biltypen kan der opstå en merudgift ved montering pga. tilbehørsdele/monteringskit. Typisk kr. 500-1500,-

Læs mere og se funktions video på www.webasto-bilvarmer.dk.

Pris ialt:
 
Montering af varmer forgår over 2 arbejdsdage.
6105

 
Standart monteringskit
1674

 
Dykrør til tank.
408

Bil
Varmer Type
Pris
Vælg

Lille klasse Lille klasse
Webasto Evo 4

Som ejer af en lille bil behøver du ikke at give afkald på fordelene ved en effektiv bilvarmer Det er nemlig ingen sag at opvarme en lille bil både hurtigt og rentabelt, så ruderne er afrimede og motoren er varmet op, så du kan starte dagen – sikkert og miljøvenligt!

5062

Mellem klasse Mellem klasse
Webasto Evo 5

At skrabe ruderne fri for is og så køre afsted med klamme fingre og kolde fødder – det var dengang! Med en bilvarmer fra Webasto skabes hurtigt et dejligt behageligt klima i bilen, så du kan starte dagen uden stress med afrimede ruder og en forvarmet motor. Du skåner ikke kun miljøet, men også motoren og pengepungen.

7120

Varevogn Varevogn
Webasto Evo 5+

Med en effektiv Webasto bilvarmer sørges der for afrimede ruder og dejlige behagelige temperaturer – også i større biler. Sæt dig i en dejlig varm og afrimet bil og start den forvarmede motor mere end højst nødvendigt. Evo 5+ til trange pladsforhold i motorrummet og til nem opgradering af SUV´er, terrængående køretøjer, varevogne og limousiner.

8273

 
Betjeningstype
Pris
Vælg

Varme med komfort-timer

Med komfort-timeren kan du altid præcist indstille en starttid for varmeren, således at behagelig kabine temperatur kan opnås. Den er ideel til alle, som på regelmæssige tidspunkter vil have en bestemt temperatur i bilen.

Du kan programmere op til tre starttidspunkter pr. dag for din bilvarmer. For dig betyder det: længere morgenmad, afslappet tur hjem om aftenen og selvfølgelig en dejlig varm fyraften. Programmerer din bilvarmer op til 24 timer i forud og nyd en dejlig behagelig varme lige på slaget. Selvfølgelig kan du også starte bilvarmeren med det samme, uden forprogrammering.

657

Telestart T91 - Varme med et tastetryk

elestart T91 er udstyret med en enkel On-/Off-funktion og har en rækkevidde på op til 1000 meter.

Du får en hurtig tilbagemelding om bilvarmeren er aktiveret eller slået fra.

I stil med de øvrige Webasto fjernbetjeninger overbeviser Telestart T91 med sin flotte optik, enkle betjening og store pålidelighed.

2995

Telestart T100 HTM - Varme med et tastetryk

Webasto fjernbetjeninger overbeviser med en flot optik, nem betjening og 100% pålidelighed. Denne intelligente fjernbetjening har en rækkevidde på op til 1000 meter.

Du taster din afgangstid, hvorefter Telestart T100 HTM beregner og kontrollerer det korrekte tidspunkt for start af varmeren afhængigt af omgivelsernes aktuelle temperatur.

3495

Varme via Smartphone iPhone eller Android

Rendyrket komfort og sikkerhed. Nem betjening af din Webasto bilvarmer fra mobiltelefon. Overvåg temperaturen i kabinen, aktiver og afbryd bilvarmeren, indstil starttidspunktet, og overvåg temperaturen i kabinen – alt sammen via SMS.

Android App

iPhone App

3745

Kontakt

3B Biler

3B Biler

Skovvej 78 
2750 Ballerup

Telefon & mail
38 89 08 00
 
 


Åbningstider

Man - Tors
Fredag
Weekend
08:00 - 17:00
08:00 - 16:30
09:00 - 09:30
Weekend Kun
Biludlejning


 

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net