Red ruden efter stenslag

Smak! Et lille smæld og forruden er skadet. Stenslag fra småsten eller andet sker uundgåeligt for alle på et tidspunkt, og ofte kan ruden reddes med en reparation.

Den lille knasende lyd af et flyvende objekt, der rammer en bilrude, er aldrig rar. Stenslagets størrelse og placering har betydning for, om det er nødvendigt at skifte ruden eller nok at reparere den. I så fald er det vigtigt, at stenslaget ikke forstyrrer udsynet og ikke når at ’løbe’, så ruden revner. Det samme gælder, hvis bilen skal kunne gå igennem syn. En synsvirksomhed kan altid vurdere skadens omfang.

Høje krav ved udskiftning

Ofte er det forruden, der får stenslag, og det er billigere at reparere den end at udskifte den. På nyere biler er mange sikkerhedsforanstaltninger integreret i frontruden, og det stiller derfor store krav til udskiftning. En forrude bør altid blive udskiftet af en professionel montør, Som dit lokale bilhus 3B Biler Ballerup der kan kalibrere ruden korrekt før og efter monteringen, så den bevarer sine egenskaber.

Både af hensyn til sikkerhed og for at beholde garanti på bilen, er det også vigtigt, at en ny rude lever op til producenternes OE-krav.
Desuden er både specifikke temperaturforhold på værkstedet, specialværktøj og særlig lim en betingelse for et korrekt udført arbejde. Kun PU-baseret lim lever i dag op til OE-specifikationer, Derfor ruder altid udskiftes på et godkendt værksted, og ikke udendørs på en parkeringsplads som nogen aktører tilbyder

3B Biler Ballerup reparerer nemt ruden

Heldigvis er det ofte nok at få ruden repareret, især hvis det bliver gjort, så snart skaden er sket, så hullet ikke når at ’løbe’, og ruden revner. Et rudeplaster sikrer mod, at der kommer vand eller snavs ned i skaden, så det er smart at have i bilen til selv sætte på, indtil et værksted kan klare selve reparationen.
Mangler du et rudeplaster som kom forbi 3B Biler Ballerup og hent et helt gratis !

3B Biler Ballerup reparerer ruden ved at hælde en speciallim/Resin i skaden og lade den hærde ved hjælp af UV-lys. Det er hurtigt overstået,

3B Biler Ballerup har professionelt uddannede montører via vores tilknyttede koncept Ruderep.dk,

Book tid online 24-7 👇

http://digitalservicebog.dk/bookonline/3b-biler-ballerup/

Eller ring til os på tlf. 3889 0800

Seneste nyheder
Husk det vigtige airconditions-service
03-05-2023

Det er vigtigt for din bil, at din aircondition er serviceret og vedligeholdt, da det ellers kan end…

Læs mere
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid
10-03-2023

Inden længe banker foråret på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer som følge. Dermed b…

Læs mere
Vidste du?
14-02-2023

Hvis du overvejer at købe ny bil, så kan du holde ved dit velkendte værksted. For fabriksgarantien…

Læs mere