Red ruden efter stenslag

Smak! Et lille smæld og forruden er skadet. Stenslag fra småsten eller andet sker uundgåeligt for alle på et tidspunkt, og ofte kan ruden reddes med en reparation.

Den lille knasende lyd af et flyvende objekt, der rammer en bilrude, er aldrig rar. Stenslagets størrelse og placering har betydning for, om det er nødvendigt at skifte ruden eller nok at reparere den. I så fald er det vigtigt, at stenslaget ikke forstyrrer udsynet og ikke når at ’løbe’, så ruden revner. Det samme gælder, hvis bilen skal kunne gå igennem syn. En synsvirksomhed kan altid vurdere skadens omfang.

Høje krav ved udskiftning

Ofte er det forruden, der får stenslag, og det er billigere at reparere den end at udskifte den. På nyere biler er mange sikkerhedsforanstaltninger integreret i frontruden, og det stiller derfor store krav til udskiftning. En forrude bør altid blive udskiftet af en professionel montør, Som dit lokale bilhus 3B Biler Ballerup der kan kalibrere ruden korrekt før og efter monteringen, så den bevarer sine egenskaber.

Både af hensyn til sikkerhed og for at beholde garanti på bilen, er det også vigtigt, at en ny rude lever op til producenternes OE-krav.
Desuden er både specifikke temperaturforhold på værkstedet, specialværktøj og særlig lim en betingelse for et korrekt udført arbejde. Kun PU-baseret lim lever i dag op til OE-specifikationer, Derfor ruder altid udskiftes på et godkendt værksted, og ikke udendørs på en parkeringsplads som nogen aktører tilbyder

3B Biler Ballerup reparerer nemt ruden

Heldigvis er det ofte nok at få ruden repareret, især hvis det bliver gjort, så snart skaden er sket, så hullet ikke når at ’løbe’, og ruden revner. Et rudeplaster sikrer mod, at der kommer vand eller snavs ned i skaden, så det er smart at have i bilen til selv sætte på, indtil et værksted kan klare selve reparationen.
Mangler du et rudeplaster som kom forbi 3B Biler Ballerup og hent et helt gratis !

3B Biler Ballerup reparerer ruden ved at hælde en speciallim/Resin i skaden og lade den hærde ved hjælp af UV-lys. Det er hurtigt overstået,

3B Biler Ballerup har professionelt uddannede montører via vores tilknyttede koncept Ruderep.dk,

Book tid online 24-7 👇

http://digitalservicebog.dk/bookonline/3b-biler-ballerup/

Eller ring til os på tlf. 3889 0800

Seneste nyheder
Book tid til vinterdæk
Københavns Automekaniker Laug
13-10-2021

Den første frost har ramt vejen, og det er tid at gøre bilen klar til vinterhalvåret. Specielt vinte…

Læs mere
Stadig garanti ved brug af de frie værksteder
Københavns Automekaniker Laug
29-09-2021

Hvis du køber en ny bil, så kan du frit vælge, hvilket værksted der skal foretage bilens serviceefte…

Læs mere
PSA gruppen skifter interval på tandremme
Københavns Automekaniker Laug
21-04-2021

Ændret skifteinterval på tandremme på PSA biler, Peugeot, Citroën, DS og Opel Vi har fået oply…

Læs mere