3B Biler har indgået et samarbejde med Bilsyn Plus, Ballerup. Det indebærer, at vi nu tilbyder at syne din bil på samme adresse, som 3B Biler.

Godkendt til at syne alle typer køretøjer

Bilsyn Plus i Ballerup er autoriseret af Trafikstyrelsen til at udbyde både syn og omsyn af biler, trailere, campingvogne og motorcykler op til 3.500 kg samt køretøjer over 3.500 kg.

Du kan købe nummerplader hos Bilsyn Plus - Ballerup

Vi forhandler også nummerplader og kan hjælpe dig med et ejerskifte ved køb og salg af biler eller omregistrering af bilen. Hvis du har spørgsmål til registering, omregistrering eller til nummerplader, så fungerer vi som motorkontor i Ballerup og hjælper dig gerne videre. Du kan se priser på nummerplade, omregistrering af bil og meget mere på denne side

SPAR 250,00 – Få en kontrol før syn hos 3B Biler

Hvis du får bilen kontrolleret inden syn, så kan du spare de 250,-, som et omsyn normalt koster. Selv om det er en nyere bil, så er der en lang række miljøkrav, som ikke altid er omfattet af dit normale serviceeftersyn. Så vil du være sikker på, at der ikke lurer ubehagelige overraskelser i synsrapporten, så få kontrolleret bilen inden syn.

Miljø Zoner mærkater

Vi sælger Miljø Zone mærkater til kørsel i alle større byer i Tyskland

Tempo 100 godkendelser til Campingvogne

Vi er autoriseret til at udføre godkendelser og syn til Tempo 100 kørsel i både Danmark og Tyskland

3B Biler og synshallen ligger på samme adresse

Når du har haft bilen til service før syn eller har fået bilen kontrolleret inden syn hos 3B Biler, så finder du synshallen i den næste port. Så bliver ikke nemmere eller hurtigere at få synet sin bil i Ballerup

Priser på bilsyn

Vores priser afhænger af hvilken type køretøj, der skal synes. Prisen starter ved 350,- for et syn af en motorcykel eller knallert. Du kan læse mere om prisen for syn af bil, lastbil, bus med mere på denne side. Vi gør opmærksom på, at vores præmievindende kaffe er ganske gratis!


Priser på bilsyn

Online bestilling af bilsyn